Kartice konta

CPP menadžmentu omogućuje bržu i jednostavniju komunikaciju s računovodstvenim servisom i minimizira papirologiju. Business.hr

Knjigovodstveni program

CPP nije samo knjigovodstveni software već omogućuje potpuno drukčije funkcioniranje računovodstvenog ureda. Modernizirajte svoje poslovanje!

Nagrađen poslovni software

CPP je dobitnik prestižne nagrade "Teslino jaje" za najinovativnije hrvatske proizvode u visokim tehnologijama (VIDI e-novation 2008).

Ušteda vremena

CPP minimizira papirologiju i time računovodstvu štedi vrijeme. Više nema potrebe za upisivanjem dokumenata, a njihova knjigovodstvena obrada je maksimalno automatizirana.

Ispred konkurencije

Budite ispred konkurencije i omogućite svojim klijentima pristup prilagođenim financijski izvještajima i alatima za njihovo svakodnevno poslovanje.

 • Elektronička predaja obrazaca (e-Porezna i e-Fina)
 • Automatsko kreiranje statističkih i godišnjih izvještaja
 • Automatizirano kontiranje i knjiženje dokumenata
 • Automatski dnevni prijenos izvoda iz banke u CPP
 • Redovito ažuriranje svih zakonskih promjena
 • Automatizirano knjiženje izvoda
 • Kontrolni pregled svih poduzeća

Koristite CPP u svom računovodstvenom uredu i modernizirajte poslovanje.

Jednostavnost korištenja

Računovodstvene aktivnosti nose odgovornost i zahtjevaju trajna ulaganja u edukaciju. Ne biste se trebali brinuti oko zahtjeva knjigovodstvenog programa, nadogradnji ili arhivi podataka (backup-u).

CPP je napredan financijsko-poslovni sustav koji nije zahtjevan.

Bez početnih troškova

Za korištenje CPP-a ne trebate imati skupu opremu kao što su poslužitelji (serveri), mrežna infrastruktura ili "snažna" računala. Jedini uvjet je pristup internetu.

Mac OS, Windows, Linux ili nešto četvrto?

CPP-u je svejedno što koristite - odaberite ono što Vam najviše odgovara.

Dnevno arhiviranje podataka (backup)

Ne razmišljajte o arhiviranju podataka jer mi radimo dnevne sigurnosne kopije na dislociranim poslužiteljima (serverima).

 • Besplatna nadogradnja sustava
 • Besplatno održavanje
 • Mac OS, Windows, Linux...
 • Automatski dnevni backup
Temeljnice
Početak
Transakcije

Računovodstvo upoznaje inovaciju

CPP je jedini hrvatski poslovni software koji je nagrađen najprestižnijim priznanjima za inovativnost u visokim tehnologijama.

Inovativna koncepcija rada

Djelomičnim uključivanjem klijenata u poslovne procese štedi se vrijeme djelatnika računovodstvenog ureda dok se u isto vrijeme klijentu daje pristup njemu potrebnim informacijama kroz prilagođene izvještaje.

Automatizirana obrada transakcija

CPP je povezan s vodećim hrvatskim bankama. To znači da su Vam dnevno automatski upisane sve transakcije po računima Vaših klijenata. Napredni algoritam prepoznaje transakcije i povezuje ih s otvorenim stavkama ili predlaže kontiranje. Jednostavno savršeno.

Zajedničke postavke

Odredite zajednički kontni plan i sheme knjiženja za sva poduzeća (ili skupinu poduzeća) te na taj način definirajte računovodstvenu politiku ureda.

Zajednički katalog partnera

Osnovni podaci o partnerima dostupni su kroz sva poduzeća. Zaista nema potrebe održavati 100 kataloga kad možete imati jedan centraliziran.

 • Povezani s bankama
 • Računovodstvena politika
 • Ušteda vremena
 • Uključivanje klijenta
Početak

Pregled rada Vaših djelatnika

CPP ima alate za praćenje rada Vašeg računovodstvenog ureda koji omogućavaju uvid i analizu odrađenih poslova i potrošenog vremena. U svakom trenutku možete znati koji je djelatnik potrošio najviše vremena u određenom razdoblju i na kojim poduzećima.

Utrošak vremena

Saznajte koliko su Vaši djelatnici utrošili vremena na računovodstvenoj obradi određenog poduzeća i kada. Analizirajte utroška vremena prema razdobljima (npr. kvartalima i mjesecima).

Analiza dokumentacije

Analizirajte koliko se povećao ili smanjio obim dokumentacije kod određenih klijenata i to prema tipu i vrsti dokumenta (URA, IRA, transakcije, izvodi itd). Dodatno možete vidjeti koliki broj dokumenata su određeni djelatnici obradili.

Kontrolni pregled

Kontrolni pregled omogućava uvid u neispravnu i nedovršenu dokumentaciju na nivou svih poduzeća. U jednom izvještaju jednostavno saznajte koliko dokumenata nije obrađeno i u kojim poduzećima.

 • Analiza utroška vremena po klijentima
 • Analiza obima dokumentacije klijenta
 • Analiza potrošenog vremena prema djelatnicima
 • Analiza obrađenog broja dokumentacije prema djelatnicima
Računovodstveni ured

Inovativno rješenje koje tvrtkama i računovodstvenim uredima nudi mnogo lakši život uz efikasnije upravljanje svim financijama. Poslovni dnevnik

Početak
Klijenti za računovodstveni ured

Prednosti za Vaše klijente

Ponudite svojim klijentima izvještaje u realnom vremenu 24h dnevno. Posebni izvještaji su prilagođeni osobama koje nemaju računovodstveno predznanje.

Ušteda Vašeg vremena

Klijenti Vas ne trebaju kontaktirati kako bi dobili određene informacije. Na taj način štedite vrijeme svojih djelatnika.

Financijski izvještaji

Klijentima su dostupni izvještaji o prihodima, troškovima i uspjehu te analiza njihovih kupaca. Također mogu pristupiti izvještajima o dugovanjima i potraživanjima.

Posebni izvještaji

Prema potrebi sami kreirajte željene izvještaje iz glavne knjige koristeći napredne formule, a Vašim klijentima su takvi izvještaji dostupni na klik.

Povezani s bankama

Vaši klijenti također mogu iskoristiti povezanost CPP-a s bankama. Sve transakcije dostupne su im kroz CPP, bez odlaska na internet bankarstvo. U CPP-u ih čekaju i platni nalozi za javna davanja i plaće koje samo trebaju autorizirati.

 • Konkurentna prednost
 • Grafički prikazi
 • Statistička analiza
 • Prilagođeni izvještaji
Početak

Fanatična podrška

CPP se razvija na osnovi Vaših prijedloga :) Mi smo tu zbog Vas, kako bismo riješili probleme i olakšali poslovanje.

Transparentna komunikacija

Zaboravite na igru "gluhog telefona", svaki upit je evidentiran jednako kao i svaki odgovor koji ste dobili od službe za korisnike. Komunikaciju nije moguće na bilo koji način izbrisati ili izmijeniti. U svakom trenutku možete provjeriti status Vašeg upita te saznati koji djelatnik odgovara na pitanje.

Sudjelujte svojim prijedlozima

Znamo da imate barem jedan prijedlog kako neku aktivnost učiniti što jednostavnijom ili trebate nove funkcionalnosti. Slobodno se uključite jer CPP razvijamo na osnovi Vaših prijedloga.

Svi upiti na jednom mjestu

Sve svoje upite (trenutne i riješene) možete pronaći na jednom mjestu, pretražiti ih te vidjeti koji je djelatnik CPP-a bio zadužen za upit. Također možete pogledati i upite svojih kolegica i kolega.

 • Podrška direktno iz CPP-a
 • Upute koje možete pretraživati
Podrška

CPP nije potrebno instalirati u računalo, a ta činjenica integraciju sustava u klijentovo poslovanje čini brzom i jednostavnom. Časopis BANKA